servicii funerare, pompe funebre, transport funerar

Telefon non-stop

0740 231 894

Lansarea blogului Lumidan Company

Bine ati venit pe blogul Lumidan Company!

Dupa o existenta de 9 ani de zile pe piata serviciilor funerare complete, Lumidan Company isi lanseaza blogul. Ne mandrim cu faptul ca suntem prima  firma de servicii funerare care foloseste platforma unui blog pentru a asculta parerile familiilor care au incredere incredere in noi, pentru a primi multumirile dar si criticile sau obiectiile necesare.

Ne dorim ca acest blog sa reflecte imbunatatirea continua a serviciilor funerare pe piata romaneasca, sa va aratam ce progrese am facut, ce dorim sa dezvoltam in acest domeniu si cum facem ca lucrurile sa se desfasoare cat mai decent atunci cand o familie, cu suferinta in suflet pentru pierderea unei persoane apropiate, doreste sa o sprijinim.

8 Comentarii pana acum »

Scris in Servicii funerare la date de 19 May 2011

Articole asemanatoare

  8 comentarii la “Lansarea blogului Lumidan Company”

  1. Aug 10, 11 09:31:43 mihaila silvia

   pe data de 9 08 2011 am solicitat ajutorul acestei firme care ne-a fost extrem de mare ajutor si carora le multumim din toata inima pentru tot ce au facut .asa ne-am ingropat si noi crestineste cumnatul .sump si dar care ne-a fost luat din familia lui pe care a iubit-o mult <<MII DE MULTUMIRII <<

  2. Aug 10, 11 10:02:48 Lumidan

   @mihaila silvia: Condoleante pentru cumnatul dumneavoastra. Va multumim pentru aprecierile aduse serviciilor Lumidan Company.

  3. Feb 14, 12 15:38:29 Camelia Popescu

   Toate multumirile si cele mai bune aprecieri pentru firma dumneavoastra. Pe 8 februarie 2012 (la cimitirul Calvin) ne-ati ajutat sa iesim cu bine dintr-un moment dificil. Tot personalul care a participat la aceast moment trist a dat dovada de multa seriozitate si competenta. Nimeni nu a asteptat “nimic in plus” toti si-au facut doar datoria (pregatirea decedatului, cosciugul,etc). La capela am gasit totul pregatit si de foarte buna calitate. Coliva excelenta, “painea impletita” delicioasa, farfuriile frumoase, mancarea de calitate. Chiar ne-ati ajutat enorm pentru o suma mai mult decat civilizata !!!
   V-am recomandat cu multa caldura colegilor mei de serviciu si probabil ca maine o sa va contacteze cineva pentru pregatirea unei pomeni .
   Va multumesc din suflet !

  4. Feb 14, 12 16:49:59 Lumidan

   @Camelia Popescu: va multumim pentru aprecierea serviciilor noastre si increderea acordata.

  5. Mar 23, 12 12:16:29 Calvin Temeto

   Felicitai si din partea noastra si noi am fost incantati ca ne-ati ajutat concesonari .Va recomandam cu incredere!

  6. Mar 23, 12 12:22:18 Lumidan

   @Calvin Temeto: Si noi va multumim pentru increderea dumneavoastra.

  7. Dec 10, 13 13:45:27 Florentina Ciubuc

   Va multumim pentru ca ne-ati ajutat sa iesim cu bine dintr-un moment dificil,pierderea mamei mele Navloiu Florica acum 8 luni
   . Tot personalul care a participat la aceast moment trist a dat dovada de multa seriozitate si competenta. Nimeni nu a asteptat “nimic in plus” toti si-au facut doar datoria (pregatirea decedatului, cosciugul precum si pachetele pentru pomana )cu multa constinciozitate
   Recomandam tuturor servicile oferite de firma dvs

  8. Dec 10, 13 14:03:50 Lumidan

   @Florentina Ciubuc: va multumim si noi pentru ca ati avut incredere in sprijinul nostru dar si pentru aprecierea serviciilor Lumidan. Condoleante pentru pierderea mamei dumneavoastre.

  Scrie un comentariu:

  Nume (obligatoriu)

  e-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

  Website

  Mesaj

  A.N.P.C.