servicii funerare, pompe funebre, transport funerar

Telefon non-stop

0740 231 894

“Cand sunteti pregatiti sa coboram, va rugam sa ne spuneti!”

Servicii funerare

Credit: www.istockphoto.com

“Nu stiu ce m-as fi facut fara dumneavoastra!”
O multumire din suflet se vede, se simte, se traieste. Asta vedem atunci familiile ne multumesc din inima. Ne multumesc intr-un mod de multe ori simplu si direct: “nu stiu ce m-as fi facut fara dumneavoastra”.
Dincolo de durerea profunda a pierderii unei persoane dragi lor, gasesc puterea sa ne multumeasca. Uneori ne spun la sediul nostru, alteori prin e-mail sau telefon.

Le multumim si noi din suflet pentru curaj. Curajul de a incredinta pregatirea serviciului funerar, destinat persoanei dragi lor, unor necunoscuti de la care spera un sprijin decent.
Multe dintre mesajele acestea le puteti citi si in paginile site-ului nostru. Sunt scurte si pline de gratitudine.

Am ales sa prezentam in acest blog un mesaj recent. O persoana care a avut curajul sa ne descrie, cu emotie si durere, trairile din aceste momente:

Seara zilei de 28 iulie ar fi trebuit sa nu existe.
Nimeni nu este niciodata prea in varsta pentru a pleca de langa noi.

Asa am crezut si eu mereu despre draga mea bunica, care a plecat in acea seara. A plecat pentru ca trupul ei incercat de atat de multa durere in ultimii 3 ani, a simtit nevoia sa se odihneasca.
Suferinta noastra, a celor care ramanem vremelnic aici, este fara margini. A mea personal este dincolo de cuvinte. Bunica a fost cea care m-a crescut si m-a educat. Pentru tot ce a insemnat ea pentru mine, cuvintele sunt iarasi prea putine, doar sufletul stie ce simte. Undeva departe in subconstientul meu, am marginalizat in mod constient, aparitia acestui moment.

M-a salvat un link pastrat catre aceasta firma.
Singurul criteriu a fost sa gasesc o firma cat mai aproape de domiciliul nostru. La cateva minute dupa ce bunica a plecat, atunci cand inca mai eram in putere, am sunat si in mai putin de o ora au venit 2 reprezentanti ai firmei pentru primele demersuri.
Vreau sa multumesc in mod special tuturor celor cu care am intrat in contact in acea perioada, tuturor celor care au fost prezenti la mine in casa. Primul este d-nul Eduard, care a aratat un cert profesionalism si rabdare cu mine cat timp am facut contractul de servicii. In al doilea rand, vreau sa multumesc in mod special unui tanar, unui foarte tanar domn, care s-a ocupat cu partea de pregatire pentru imbracare a bunicii mele. Tot respectul meu pentru acest domn. A doua zi, un domn medic a facut serviciul de imbalsamare si sunt convins ca a realizat acest lucru asa cum se cuvine.

“Cand sunteti pregatiti sa coboram, va rugam sa ne spuneti!”
In ziua plecarii bunicii de acasa la capela cimitirului, in momentul in care urma sa fie coborat sicriul la masina, am auzit pe unul dintre angajatii firmei spunand: “Cand sunteti pregatiti sa coboram, va rugam sa ne spuneti!” Cu alte cuvinte, niciun fel de graba. Ni s-a lasat ragazul acelui moment teribil, lucru care merita apreciat in mod special.
Despre partea legata de pachetele alimentare pe care le-am comandat, doar cuvinte de lauda. Au sosit exact la timpul stabilit in ziua inmormantarii si toata actiunea s-a finalizat la fel de profesionist asa cum a inceput.

Pe scurt, aveti din partea mea toata aprecierea, in mod special pentru faptul ca stiti sa simtiti momentul cumplit prin care poate sa treaca o familie, lucru care pentru mine simbolizeaza un fapt cert: sunteti cu adevarat oameni, iar pentru asta va multumesc. (RaduDD)

Va multumim si noi din suflet!

Articole asemanatoare

  Un comentariu la ““Cand sunteti pregatiti sa coboram, va rugam sa ne spuneti!””

  1. Aug 18, 12 13:06:12 Lumidan

   [.....] O persoana care a avut curajul sa ne descrie, cu emotie si durere, trairile din aceste momente.

  Scrie un comentariu:

  Nume (obligatoriu)

  e-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

  Website

  Mesaj

  A.N.P.C.