servicii funerare, pompe funebre, transport funerar

Telefon non-stop

0740 231 894

Legitimatia Lumidan Company


Incepand cu 24 octombrie 2011 certificam calitatea serviciilor Lumidan Company prin identificarea angajatilor nostri cu legitimatii asezate la vedere. Orice familile cu care colaboram poate cere unui angajat Lumidan Company sa se legitimeze pentru a se asigura ca este un angajat al firmei noastre si ca are parte de serviciile de calitate pe care le doreste.

Acum puteti verifica personalul nostru dupa numele si prenumele de pe legitimatie, functia si datele de contact ale firmei, in orice moment al zilei sau in situatiile in care vreti sa va asigurati ca persoana care se prezinta ca angajat Lumidan Company apartine firmei noastre.

Acceptam cu bucurie orice critica sau lauda punctuala facuta la adresa personalului nostru. Astfel dorim sa ne inbunatatim continuu serviciile si produsele pe care vi le oferim. Va rugam ca orice persoana care se prezinta ca angajat al firmei Lumidan Company si nu detine o legitimatie specifica firmei noastre sa fie anuntata la unul dintre numerele noastre de telefon de pe site.

Pentru o verificare corecta a legitimatiei am atasat acestui articol si modelul de legitimatie folosit de Lumidan Company.

2 Comentarii pana acum »

Scris in Magazin servicii funerare la date de 24 October 2011

Articole asemanatoare

  2 comentarii la “Legitimatia Lumidan Company”

  1. Jul 14, 12 13:40:41 MIRCEA MARIANA

   Pentruca din nou viata ma incearca si urmeaza in scurt timp sa-mi pierd un alt membru de familie,gandurile m-au dus in mod automat la “Compania de pompe funebre LUMIDAN”la serviiciile careia am apelat in trei momente grele din viata mea .Dupa prima inmormantare (VELEA ELENA)mi-am dat seama ca am de a face cu profesionisti de exceptie,care si-au luat rolurile in serios si scutesc familia indoliata de toate grijile ce le presupune despartirea vesnica,emblema lor fiind:operativitate,seriozitate,promptitudine,buna organizare si calitate.De aceea am apelat la ei si pt.alte 2 inmormantari(VELEA MIRCEA si VELEA GHEORGHE)si o voi mai face atunci cand va veni momentul.Cu multumiri MARIANA MIRCEA

  2. Jul 14, 12 13:51:25 Lumidan

   Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati in asemenea situatii dureroase. Va stam la dispozitie oricand este nevoie de sprijinul nostru.

  Scrie un comentariu:

  Nume (obligatoriu)

  e-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

  Website

  Mesaj

  A.N.P.C.